Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата послуг Довідка Прес-центр Ресурси

Усі 23 супермаркети мереж «Грош», «Корона» та «К-маркет» буде підключено до швидкісного гарантованого інтернету

11.12.2017

Укртелеком побудував волоконно-оптичні лінії зв’язку (ВОЛЗ) вже до 12 точок лідера ринку роздрібної торгівлі у Вінницькій області – компанії ТОВ «Аргон»

Оператор розширює свою волоконно-оптичну мережу в регіонах, а саме в Вінницькій області. Укртелеком забезпечив 12 супермаркетів мереж швидкісним гарантованим інтернетом. До кінця 2017 року оператор планує добудувати ВОЛЗ до 6 магазинів, а в найближчих планах ще 5 супермаркетів. Швидкість передачі даних у торгівельних мережах варіюється від 10 до 50 Мбіт/с та залежить від потреб бізнесу в конкретному магазині.

«Волоконно-оптична мережа Укртелекому належить до найбільших та нараховує понад 45 тис. км. Водночас ми продовжуємо її розширювати, в тому числі завдяки співпраці з такими регіональними партнерами як вінницький Аргон. У цих проектах особливо надихає те, що клієнт зможе повною мірою скористатися перевагами нашого інтернету. Це – можливість отримати якісну послугу в кожній точці своєї мережі, єдиний контракт на всю мережу, гарантовані параметри самої послуги та обслуговування», – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком».

Співпраця Укртелекому та ТОВ «Аргон», що здійснює управління супермаркетами мереж «Грош», «Корона» та «К-маркет», триває понад 10 років. Партнер користується різноманітними послугами оператора, в тому числі фіксованою телефонією та інтернетом.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ

Корпоративний центр ПАТ «Укртелеком»
Довідка для фізичних осіб за телефоном: 0-800-506-800, 044-246-68-00
Довідка для юридичних осіб за телефоном: 0-800-506-801